dinsdag 10 mei 2016

Dinsdag 10 mei



Vanmorgen om half 11 hebben we Roan naar het cdtc gebracht voor het broertje en zusjes programma. Omdat hij gistermiddag helemaal alleen was mocht hij ook s' ochtends mee doen. Wel zo leuk voor hem. Er waren in totaal 6 kinderen en ook een jongetje rond zijn leeftijd. Hij heeft zich prima vermaakt.

Isa heeft vanochtend lekker rustig aan gedaan. Even niet zwemmen in het zwembad. Isa kan niet goed tegen het chloorwater. Na het zwemmen in het zwembad heeft ze traanogen en een loopneus. Niet handig voor de therapie. Ze heeft zich prima vermaakt op haar tablet.

Om 13 uur waren we weer bij het cdtc. Isa werd opgehaald door Lisette en Anouk. Allereerst werd er binnen geoefend. Na een half uur kwam Isa weer stoer met haar wetsuit aan naar buiten gelopen.

Lisette vertelde dat het allemaal goed was gegaan. Ze hadden o.a. oefeningen gedaan voor de spraak. Isa's praat vaak te snel zodat het onverstaanbaar is en doordat ze zo snel spreekt vergeet ze ook woorden. Ook leert Isa om iemand aan te kijken als ze met iemand praat. Dit is soms nog wel wat lastig voor Isa. Isa heeft heel goed haar best gedaan en mocht daarom zelfs even alleen met Kanoa zwemmen. Isa was hier erg trots op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten