woensdag 11 mei 2016

Woensdag 11 mei

Vanmorgen zijn we naar punda geweest, daar hebben we even over de markt gelopen. We hebben geluncht bij plasa bieu. Dit is een hal waar je lokaal eten kunt krijgen. Heerlijk!

Vandaag had Roan geen kidsclub maar dokdag. Hij mocht de therapie van Isa in het water van dichtbij meemaken. Hij werd begeleid door de stagiar. Hij mocht met zijn benen in het water en er werd van alles uitgelegd door de dolfijntrainer. Roan heeft een keer een spreekbeurt gedaan over dolfijnen dus hij kon er ook van alles over vertellen.  De 2de helft van de therapie mochten wij ook dichterbij komen. Isa vond dit ook erg fijn dat we haar nu zo goed konden zien. "sjoch mem" zei ze vol trots. Het was heel bijzonder. En ik kon zo natuurlijk hele mooie foto's en filmpjes maken.

Isa heeft vandaag weer goed haar best gedaan en luisterde beter naar Lisette dan gister. Ze volgde de opdrachten van Lisette goed op! 
We merken dat Isa vaker naar ons toe komt om hulp te vragen als iets niet lukt. Ze vraagt ons dan netjes en kijkt ons aan. Super Isa!

Na de therapie had Isa dorst! We hebben lekker wat gedronken bij het strand en nog een duik genomen in de zee. 

Tot morgen xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten