dinsdag 3 mei 2016

Onze reis

Zondag vertrokken we dan eindelijk! We hebben een nachtje in het van der valk hotel geslapen wat al een belevenis opzich was voor Isa en Roan!

Maandagochtend gingen we om 7.20 met een shuttlebus richting schiphol.  Alles verliep daar vrij soepel. Isa en roan werden alleen gefouilleerd bij de douane ;-).  Daarna lekker ontbeten en al snel konden we rond 10 uur aan board. Na een half uur vertraging gingen we de lucht in. Isa heeft een vriendinnetje gemaakt in het vliegtuig. Ze mochten naast elkaar zitten  en gingen samen spelletjes doen en filmpjes kijken. Isa en Roan deden het super in het vliegtuig.
Helaas hadden we een tussenlanding op Aruba waar we een uur moesten wachten. Daarna was het nog 20 minuten vliegen tot curaçao.

Wat een omschakeling qua temperatuur. Het waait hier gelukkig wel lekker. We moesten op curacao nog door de immigratie en dat duurde allemaal wel erg lang. Isa werd erg ongeduldig en heeft volgens mij wel 1000 keer gezegd dat ze wou zwemmen.

Op het vliegveld stond een taxi te wachten die ons naar het appartement reed. Roan zijn eertse indruk van curacao was toen we van het vliegveld reden..."het is hier allemaal best wel afgebroken ";-).

Dagmar (de gastvrouw van ons appartementencomplex ) stond ons al op te wachten. We hebben een mooi appartement inclusief een klein zwembad.  Ook al kennis gemaakt met bijna alle buren. Een van de buren ging pizza's halen en heeft ook wat voor ons meegenomen. Super lief. Roan en Isa hebben gelijk het zwembad onveilig gemaakt. Zoveel energie hadden ze nog.

Om 20 uur ( bij jullie dus 1.00 in de nacht) de kids op bed gedaan. Met airco aan. Echt bloedheet op de slaapkamers. Om half 9 lagen we zelf ook al. Helemaal gesloopt. Om 00.30 was ik weer klaar wakker en ik meende echt dat het al in de ochtend was. Gelukkig daarna nog wel geslapen.  Isa en roan waren om 3.00 ook klaar wakker maar zijn ook gelukkig weer in slaap gevallen.
Om 6 uur ben ik eruit maar gegaan en de kinderen waren ook al wakker. Wat een geluiden hier snachst. Sirene's,  vogels, honden, geiten  etc etc. Even wennen allemaal.

Vandaag gaan we de boel verkennen.
Tot snel, liefs van ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten